Академия

В съответствие с корпоративните си ценности и в сътрудничество със стратегическите си партньори – Аптеки SUBRA, Alta Pharmaceuticals Ltd. осъществява проект за подкрепа на студентите по фармация от колежите и медицинските университети в цялата страна, като осигурява годишни степендии за времето на обучението им.

Целта на проекта е не само да се осъществи връзка между студентите и компанията, но и да се предложат възможности за:

Предварително професионално ориентиране;

Възможност за обучение и придобиване на практически умения в реално функционираща модерна компания;

Оказване на съдействие при подготовка на дипломна работа.

 

Студентите, които проявяват интерес да се присъединят по време на обучението си и след завършването му към екипа на аптеки SUBRA или Alta Pharmaceuticals Ltd. в някои от градовете – София, Бургас, Плевен, Благоевград, Габрово, Стара Загора, Русе, Пловдив, Варна, Банско, Кюстендил, е необходимо да са положили успешно всички изпити за предходната година и да изпратят кратко мотивационно писмо и автобиография.

Документи изпращайте на е-мейл: hr@subra.bg или се свържете за повече детайли с представител на компанията на телефон 02/85 49 701.

Аптеки SUBRA са модерни аптеки, в чиято концепция е заложена идеята за комплексната грижа за човека – от превенцията през профилактиката до терапията в стремежа към здраве, комфорт и добър външен вид. SUBRA е развита търговска верига с дългогодишен опит в сферата и с повече от 24 обекта, разположени на ключови места в България. Аптеките предлагат медикаменти, консумативи и дермокозметика на атрактивни цени и с доказано високо качество.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За повече информация за аптеки SUBRA,

моля, последвайте линка:

                                                      www.subra.bg