Alta Pharmaceuticals разширява присъствието на Cantabria Labs в търговската мрежа

назад
28.02.2022 Новини

След успешното навлизане на българския пазар на слънцезащитната козметика Heliocare, екипът на Alta Pharmaceuticals е радостен да сподели новната за увеличаването на присъствието на брандовете на Cantabria Labs в търговската мрежа в страната.

От края на 2021г. Heliocare, Endocare, Biretix, Iraltone и Neoretin са достъпни и в престижните аптеки от вериги Remedium ,Medea и 36.6.

С цел затвърждаване на доброто обслужване и високото ниво на професионални консултации, за екипите от съответните аптеки бяха проведени специализирани обучения от помощник фармацевт Ана Карамфилова, която подробно разказа и разви темата за новия козметичен подход за лечение признаците на стареене и увреждане от слънцето основан на естествените активни агенти, които се съдържат в Heliocare и Endocare. Нагледно бяха представени примери за това как продуктите на компания Cantabria Labs, базирани на патентовани технологии от естествени източници могат да повлияят на нашето здраве, самочувствие и увереност постигайки синергия с природата.