Cantabria Labs с престижно участие в Софийските дерматологични дни

назад
09.11.2022 Новини

Cantabria Labs, една от най-големите глобални компании, тясно специализирана в областта на дермокозметиката, присъства със собствен подиум на тазгодишните Софийски дерматологични дни, които се проведоха от 3 до 6 ноември 2022 г. в столицата. Продуктите от сериите ENDOCARE (Anti-Aging), HELIOCARE (фотозащита), IRALTONE (грижа за коса и скалп) и BIRETIX (против акне), чиито ексклузивен дистрибутор за България е „Алта Фармацютикълс“, бяха официално представени пред дерматолози и алерголози от цялата страна и чужбина.

Форумът събра повече от 400 гости и специалисти, за да обсъдят съвременните методи за терапия и лечение на различни кожни проблеми и алергии при възрастни и деца. Традиционно сред най-обсъжданите теми бяха различните видове дерматози, кожните раздразнения и свръхчувствителност, инфекциозните и алергични реакции, както и едни от най-често срещаните кожни проблеми у нас – псориазис и атопичен дерматит. Специално внимание бе обърнато на усложненията при хора с пост-Covid синдром, а също така и на терапията на акне, както в детска, така и в напреднала възраст.

Медицинските представители на Cantabria Labs запознаха гостите на форума с предимствата на иновативната дермокозметика и консултираха специалистите за формите на терапия, които могат да приложат в практиката си.  

 

За Cantabria Labs…

Cantabria Labs е испанска фармацевтична компания, специализирана в производството на лекарства, козметични продукти и хранителни добавки. Лидер в Испания, Италия и Португалия, с трайно присъствие в повече от 80 държави по света, включително България.

Cantabria Labs присъства във всички основни терапевтични области на дерматологията, в това число фотоимунозащита, антиейджинг (antiaging), акне, косопад, дерматит,           проблеми с пигментацията, псориазис. Всички съставки и продукти са разработени в собствените лаборатории на компанията и са утвърдени от „инвиво“ и „инвитро“ клинични проучвания. А най-добрите сред тях са защитени с патенти за високо качество и ефективност. Това подрежда Cantabria Labs сред лидерите на пазара на висококачествена медицинска козметика не само в Европа, но и по света.

 

За „Алта Фармасютикълс“...

„Алта Фармасютикълс“ е модерна компания с познания и опит в търговията на едро на фармацевтични продукти, медицински изделия, хранителни добавки и козметика. Един от водещите дистрибутори на лекарства на пазара на едро и дребно в България.

„Алта Фармасютикълс“ е официален вносител на всички дермокозметични продукти на Cantabria Labs в България.