Врати отвори нашият обновен регионален склад в град Русе

назад
22.12.2023 Новини

Алта Фармасютикълс е една от водещите и бързо разрастващи се компании на територията на Балканите (България, Северна Македония, Косово и Албания) специализирана в дистрибуция на лекарства на пазара на едро и дребно.

Фокуса на компанията е върху предоставянето на комплексни логистични решения с индивидуален подход според изискванията и нуждите на всеки клиент. Ето защо, наред с други неща, се обръща изключително внимание на иновациите и непрекъснатото развитие на технологиите, инфраструктурата и процесите.

През 2023 година представихме на своите клиенти нов логистичен продукт3PL пре-дистрибуциясъвременни решения, които обхващат дейности, като транспортни услуги, складиране, входяща и изходяща логистика, аутсорсинг решения, логистика на студената верига, както и продажба на лекарствени продукти, медицински изделия, хранителни добавки, козметика и други бързооборни стоки.

От 10-ти Декември 2023, врати отвори нашият обновен регионален склад в град Русе, който разполага с по-голяма площ и отговаря на всички изисквания на Добрата дистрибуторска практика (GDP). Осигурени са контролирани температурни условия за съхранение на стоките, както и специализиран транспорт който осигурява необходимите условия и по време на транспортирането им.

Складът обслужва територията на Североизточна България (Варна, Шумен, Плевен, Габрово).

През м Януари 2024 модернизираният регионален склад в град Стара Загора ще стартира активна дейност, обслужвайки нашите клиенти от Централна и Югоизточна България.